ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА И ЗДРАВЕ
bulgarian | english
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КАЧЕСТВО
 Терапии за лице 
ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ
Козметични процедури
Маски за лице

КРАСОТА ОТ ПРИРОДАТА
Терапия Билков пилинг
Терапия Билков пилинг Light
Ребалансираща терапия
Терапия Neo-Marine Spa
Биолифтинг терапия
Избелваща терапия за лице
Ревитализираща терапия за очи

SPA & WELLNESS
Таласо програми THAL'ION

УНИКАЛНИ ТЕРАПИИ
PROFILIFT
GREEN PEEL
TIME RETURN
100% HYDRADERM
ACADEMIE
LUXE GOLD
LUXURY DIAMOND
COLD AND HOT THERAPY
КОЗМЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ

• Мезотерапия за лице
• Мезотерапия за третиране на косопад
• Пилинг Амелан
• Филинг - попълване, оформяне, добавяне на обем на устни,   назолабиални бръчки с хиалуронова киселина
• Ботокс
• Микродермабразио
• Фотоепилация
• Фотоподмладяване (увеличаване на колагена)
• Медицинска мезотерапия
• Почистване на лице
• Маска на лице с билки, алги (водорасли), мед, кал
• Вапозон
• Масаж на лице, шия и деколте
• Пилинг на лице и шия
• Химичен пилинг на лице
• Д’арсонвал на лице
• Йонофореза
• Ултразвук
• Дермабразио
• PTF технология за фотоепилация и фотоподмладяване
• Електроепилация
• Лифтинг
• Пиърсинг
• Лечение на акне, разширени капиляри, розацея, телангиектазии
• Консултации с козметолог - специалист• МЕЗОТЕРАПИЯ за лице –
ТРАЙНА ХИДРАТАЦИЯ С ЛИФТИНГ ДЕЙСТВИЕ

С напредването на възрастта и под въздействието на различни вътрешни и външни фактори настъпват редица специфични кожни промени. Количеството на хиалуроновата киселина в кожата намалява и това определя появата на бръчките и отпуснатата кожа.

Мезотерапията е метод, който се основава върху активирането чрез различни вещества на мезодермата /зародишния слой на кожата/. Чрез определени коктейли, този слой се заставя да произвежда необходимите за целта на козметичната интервенция вещества. По тази технология се постигат козметични резултати съвместими с тези на пластичната хирургия, но без травмиране на тъканите.

Ние прилагаме една от най - съвременните терапии в борбата с възрастта на кожата - мезолифт (трайна хидратация с лифтинг действие). Продуктът IDEBAE ANTIAGEING - е разтвор на базата на хиалуронова киселина, която осигурява дълбоко хидратиране и едновременно с това лифтинг ефект.

Една молекула хиалуронова киселина е способна да задържи повече от 1000 молекули вода. Със специален пистолет за мезолифт (може и на ръка) разтворът се инжектира в областта на лицето, шията, деколтето и гърба на ръцете, на разстояние през 1см. Преди процедурата не е нужна спeциална подготовка на кожата, само се дизенфекцира областта за третиране с 70 % спирт. Добър ефект се получава, ако мезолифт на лицето се предхожда от някакъв пилинг, който подпомага за заглаждане и стягане, а вече със самата процедура мезолифт, кожата става по-сочна, по - еластична.

IDEBAE ANTIAGEING е продукт на оновата на хиалуроновата киселина, който е създаден за специалната техника мезолифт в областа на лицето, деколтето, шията и гърба на ръцете. Проблемите с които успешно се справя са: компенсиране на намаленото количество хиалуронова киселина в кожата; подобряване на еластичността и хидратацията на кожата; заличаване на фините бръчки.

Процедурата е подходяща за пациенти, които са излагали системно кожата си на слънце, пушачи и всички онези, които за загубили блясъка и жизнения вид на кожата си.

Процедурите се извършват в три серии през две седмици, като дерматолога предценява конкретната програма според индивидуалните нужди на пациента.

• МЕЗОТЕРАПИЯ за третиране на косопад – Мезотерапията за третиране на косопад представлява инжектиране на различни активни съставки в дермата, като по този начин се постига локално действие без наличието на системни ефекти. Мезотерапията може да бъде комбинирана и с различни медикаменти за вътрешно приложение, които третират проблема косопад.

Като активни съставки се използват: миноксидил, финастерид, дутастерид и различни комплекси от витамини и аминокиселини.

Мезотерапията на коса започва с активна терапевтична фаза, в която се провеждат по една или две процедури седмично, в зависимост от използваните активни съставки. Общият брой на първоначалните процедури варира от шест до осем. След постигане на желания терапевтичен резултат се преминава към потдържаща фаза, която се изразява в провеждането на една провеждане на една процедура месечно.

Процедурата се извършва със специален уред мезо - пистолет с много фина игла, като се инжектира целия скалп. Времетраенето на манипулацията е около 20 минути. Целта на мезотерапията е укрепване и заздравяване на увредените косми и стимулиране за израстването на нова и жизнена коса.

Намаляването на косопада се постига независимо от причината - андрогенна /например хиперсеборея/ или екзогенна - /стрес, промяна на сезоните/.

• ПИЛИНГ АМЕЛАН на КРУЛИГ – Ефективно решение на проблема с хиперпигментациите осигуряват терапиите, които блокират процеса на меланогенеза (процеса при който се образува пигмента меланин), последвани от употребата на подходящи избелващи продукти в домашни условия и ефективна и целогодишна фотозащита.

Такава ефективна терапия представлява избелващият пилинг AMELAN® (това е една от най - ефективните избелващи процедури в света). Освен избелване на петната терапията възстановява блясъка и мекотата на кожата.

Като първа стъпка в лечението на пигментациите е задължителната консултация с дерматолог, който да определи вида на им, да определи фототипа на пациента и чувствителносста на кожата.

AMELAN® е резултат дългогодишните проучвания на Д-р Едуардо Крулиг в областта на хиперпигментациите. AMELAN® е единствената терапия, която гарантира премахването на всякакъв вид петна с меланинов произход, независимо къде са разположени в рамките на 20 дни.

Процедурата е с бързо избелващо действие и слаб до липсващ пилинг ефект. Изсветляването на кафявите петна започва около седмица след стартирането на терапията и зависи от типа кожа. При тъмна кожа ( фототип ІV и V) петната изчезват след 8 до 10 дни, а при светъл тип кожа (фототип І - ІІІ) петната изчезват между 8 и 21 ден. В 99 % от случаите намаляването на интензитета на петната е около 95 %. Ефективостта на терапията зависи и от системната употреба в домашни условия на подходящ избелващ крем (AMELAN M), като по този начин се блокира повторната им поява. Също така е важно да се употребява и подходящ фотозащитен крем. Препоръчва се преустановяване употребата на избелващия крем една година след провежането на терапията.

AMELAN® се харктеризира със следните възможности и предимства:
- пилингът е много ефективен при всеки тип мелазма;
- може да се провежда по всяко време на годината;
- подходящ е за всеки тип кожа;
- излагането на слънце не води до повторната поява на петната;
- пилингът е напълно безопасен.

Пилингът АМЕЛАН се бори с преждевременното остаряване на кожата причинено от системно излагане на слънчева светлина, както и петна в следствие натрупване на прекомерното количество меланин. Тези проблеми могат да бъдат разрешени единствено с помощта на ефективно повлияване на процеса на меланогенезата. Така могат да се елиминират хиперпигментациите и да се сдобиете с гладка и еластична кожа.

АМЕЛАН на КРУЛИГ е единственият метод, който гарантира изчезването на всякакви петна от меланинов произход, където и да са разположени те. АМЕЛАН е динамичен и универсален метод, който може да се адаптира към конкретните нужди на клиента. Това означава, че за различните типове кожа се прилагат различни методики. Основната задача на този продукт е да елиминира хиперпигментациите от лицето (мелазма и хлоазма).

• ФИЛИНГ - попълване, оформяне, добавяне на обем на устни, назолабиални бръчки с хиалуронова киселина.

Стареенето е нормален процес и нашата кожа е първата издайница на това, което се случва с организма ни. Спазването на здравословен режим на живот може да помогне да се чустваме
по-жизнени с напредване на възрастта.

Съществуват и методи, които да позволят и на нашата кожа да се радва на свеж и подмладен вид. Нашата кожа старее и това е нормалрен и необратим процес. Кожата губи колаген, еластин и хиалуронова киселина, кожата изтънява и се образуват първите бръчки. Загубата на вода и естествени мазнини допринася за задълбочаването им.

Тези фактори в комбинация със следите от нашите емоции, като усмивката и смехът например,и други външни фактори оставят на всеки бръчици, които с всяка измината година се задълбочават.

Решението се нарича хиалуронова киселина. В човешкия организъм хиалуроновата киселина е под формата на естествен полизахарид, който е важен структурен елемент в кожата, подкожието, съединителната тъкан, в синувиалната течност.

С възрастта количеството й намалява. Ето защо съвсем естествено където тя липсва, в образувалата се вдлъбнатина (бръчка), се добавя липсващото количество и резултатът е налице веднага. Хиалуроновата киселина стимулира колагена, привлича водните молекули, поради което кожата е с отличен тургор, свежа, опъната и еластична.

Предимствата на продуктите, разработени като гелна форма на хиалуроновата киселина са:
- добиват се по синтетичен път и не крият опасност от пренасяне   на заболявания като хепатит и спин;
- продуктите са хипоалергични;
- имат нормален период на разпад и резорбция в тялото за около   шест до осем месеца.

Ето защо хиалуроновата киселина е най - доброто и безопасно решение за изпълване на бръчки, уголемяване и оформяне контура на устните. Ние работим с най - качествените продукти на френските и шведски топлаборатории. Различните формули на продуктите покриват индивидуалните нужди от корекции – справяне с фините бръчици и попълването на по-дълбоки такива; оформяне на контура на лицето и устните; повдигат отпуснатата кожа.Можете да изглеждате с години по-млади със серията продукти Teosyal, попълващи и ремоделиращи гелове с изключителна добра поносимост при дерматологична апликация.

Инжекция с hyaloronic acid за третиране
на дълбоки бръчки.
Ежедневните грижи спомагат за поддържането на Вашите резултати.

• БОТОКС - средство за избор в Естетичната медицина.
Всички вече знаем, че ботулиновият токсин блокира провеждането на импулса от нервната към мускулна клетка, като по този начин спира съкращението на мимическите мускули, но същевременно запазва естествената мимика и изглед на лицето.

Използва се ботулинов токсин тип А в необходимото терапевтично разреждане. Ето защо неговата употреба в медицината започва още в 1950г. като пикът му е в последните 10 години - най-общо като средство за блокиране на мимическите мускули в горната част на лицето. Като целта е да се блокират мускулните съкращения на мимическите мускули на челото и така наречения «пачи крак».

Изключително бърза и елегантна процедура, траеща не повече от 10 минути с инжекционно поставяне на необходимото количество, според дебелината на кожата и дълбочината на оформилите се бръчици. Гарантирана е безболезността и ефективността на процедурата / от 3-я до 7-я ден/ след интервенцията, както и напълно запазване на мимиката, усмивката, блясъка в очите, доброто настроение.

Прилага се на: гневна бръчка между веждите, бръчки около очите тип «пачи крак» или хоризонтални на челото.

 

Botulinum Toxin инжекция за отпускане
на мускулния натиск, отговорен за някои
по-големи бръчки.

• МИКРОДЕРМАБРАЗИО и ХИДРАТАЦИЯ са двете стъпки към изглаждане и освежаване на кожата на лицето.

Механичният пилинг на лицето Микродермабразио представлява революционен метод за почистване на лицето, който съчетава в себе си повърхностен механичен пилинг с корундови микрокристали и вакуумен масаж. Посредством вакуума корундовите кристали се завихрят на повърхността на кожата и нежно ексфолират мъртвия слой клетки. Порите се почистват, заглаждат се фините бръчки, заличават се досадните пигментации, тенът на лицето се изравнява.

Важно да се отбележи е, че методът е адаптивен към всякакъв тип кожа и отличните резултати са налице още след първите процедури. Продължителността на терапията е 20 - 30 минути, а броят на процедурите и интервалът, през който се провеждат зависят от индивидуалните особености на вашата кожа.

Дерматолозите често препоръчват провеждането на четири процедури веднъж седмично. След този цикъл ефектът се запазва
с провеждането поддържащи процедури веднъж месечно.

След почистването на лицето, кожата ви е готова за втората стъпка на това вълнуващо пътешествие към женствеността, a това е хидратирането на кожата чрез инжектирането на полезни витамини и аминокиселини. Подарете си най - добрата визитна картичка - лице озарено от допира с квалифицирана грижа и индивидуално подбрани терапии.

Микродермабразио се смята за най-добрата техника за заличаване на дълбоки белези и пори, получени след акне. Може да коригира грубата повърхност на кожата, неравномерна пигментация и старчески петна.
Чрез отстраняването на най-горните слоеве на епидермиса, микродермабразиото стимулира образуването на нов повърхностен слой на епидермиса.
Микродермабразио може да се прилага при всички типове кожа по отношение на омазняване, цвят и възраст.

• ФОТОПОДМЛАДЯВАНЕ - процедура, която успешно влияе на разширени пори, фини бръчки, пигментни петна, лунички, стрии, белези от акне, травми, операции, варицела, симптомите на розацея, спуканите капиляри и хемангиоми. С едно меко и неинвазивно третиране се постига равномерен тен, по-свеж вид, млада и еластична кожа, при това без време за възстановяване.

• ФОТОЕПИЛАЦИЯ - единствената професионална, максимално усъвършенствана и доказана технология за ефективно и окончателно отстраняване на нежеланото окосмяване.

Особено примамливо в нея е пълното обезкосмяване, което може да трае дори цели 5 години. Това е процедурата за обезкосмяване с най - дълготраен ефект. Фотоепилацията е много по - ефективна козметична процедура от лазерната по няколко причини, твърдят дерматолозите. Тя атакува само косъма, пигметните или червените петна, ако имате такива по кожата.

Фотоепилацията не уврежда кожата, която е около пигментацията, тъй като дължината на вълната, която се произвежда се концентрира точно върху пигмента. Този вид обезкосмяване не предизвиква характерното за лазерната епилация изгаряне. От тази гледна точна фотоепилацията е изключително щадяща.

Ефектът на фотоепилацията е изключително по - траен от този при лазерната. Смята се, че след 3 до 4 процедури окосмяване може да се появи след 3 до 5 години, а понякога и повече при лазерната епилация косъмът прегаря и се премахва на момента и така ефектът е по - видим.

При фотоепилацията косъмът отпада между 3 и 7 дни след въздействието върху него. При тази процедура с израстването и отпадането на роговия слой на кожата се премахват и космите. Освен, че самият косъм се уврежда в основата му се изчистват и пигметните петна по кожата, скриват се кръвоносните съдове, а това е още една допълнителна функция при тази процедура.

В чужбина в най - големите и професионални козметични центрове фотоепилацията е по - предпочитана пред лазерната. Основната причина е, че при нея се щади повече кожата, няма странични ефекти, както при изгарянето с лазер.
В България заради цената процедурата за премахване на окосмяването с лазер е по - разпространена. Специалистите - дерматолози обаче са убедени, че ефективността след фотоепилация ще направи тази козметична продецура изключително предпочитана и у нас, защото в крайна сметка най - важно винаги остава качеството.

• ПОЧИСТВАНЕ на лице – извършва се мануално като се отстраняват мъртвите клетки от епидермиса и комедоните в дълбочина. Отпушва порите на лицето и спомага за увеличаване притока на кислород.

• МАСКА на лице с билки, алги (водорасли), мед, кал –
в зависимост от вида на продукта, с който се третира кожата
се постига хидратиращ, минерализиращ, освежаващ или ревитализиращ ефект.


• ВАПОЗОН – апарат за овлажняване кожата на лицето с помощта на пара под налягане.

• МАСАЖ на лице, шия и деколте – с леки кръгообразни движения на ръцете се достига ефект на тонизиране или успокояване кожата на третираните зони.

• ПИЛИНГ на лице и шия – почистване на лицето с помощта на апарат. Само тук се предлага най-добрия пилинг на лице за решаване на Вашите проблеми, свързани с пигментацията,
неравния тен и бръчките.

• ХИМИЧЕН (ГЛИКОЛОВ) ПИЛИНГ на лице – мануално третиране на кожата с киселини, които отстраняват: бръчки, петна при свърхпигментация на кожата, стрии, белези от акне и др. Процедурата има противовъзпалителен ефект.

• Д’АРСОНВАЛ на лице – електропроцедура, подобряваща еластичността на кожата и кръвообращението на лицето. Процедурата има антибактериално и успокояващо действие.

• ЙОНОФОРЕЗА - процедура, при която се въвеждат лекарствени вещества в по-дълбоките слоеве на кожата, в зависимост от индивидуалните нужди на всеки клиент. Има избелващ, хидратиращ, дълбоко почистващ ефект.

• УЛТРАЗВУК - ултразвуковите терапии бележат голям успех
в съвременната козметика,като решават редица проблеми: стопяване на мазнини, стягане на кожата, тонизиране, изпълване на бръчки.

• ДЕРМАБРАЗИО - процедура за изглаждане на цялото лице или
на отделни участъци от лицето. Дермабразиото изглажда кожата, премахва бръчки, цикатрикси и белези от акне. Дермабразиото може да отстрани тъмни петна и някои кожни образувания.

• PTF ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ФОТОЕПИЛАЦИЯ И ФОТОПОДМЛАДЯВАНЕ -PTF технологията е най-новата технология, следващо поколение (след IPL), която се наложи в съвременните международни медицински и естетични индустрии.
Спектърът действа избирателно върху проблемната кожа, като
не я уврежда.

По-съвършена от IPL, PTF технологията използва светлинна и топлинна енергия, за да постигне максимална ефикасност и да осигури безопасно и ефективно третиране за:

- обезкосмяване – косми над устната, чело, крака, ръце, тялото.
- лечение на акне – пъпки, циреи, издутини, мехури и др.
- лечение на пигментация – слънчеви изгаряния, лунички,   възрастови петна, мелазма и др.
- спукани капиляри – червено лице, розацея, червени кръвоносни   съдове.
- увеличаване на колагена.

PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технология. Има по-добър ефект и по-безопасно третиране на различни кожни проблеми, като намалява болката и опасностите.
С такива апарати работят престижни салони в Германия, Испания, Словакия, Полша, Португалия, Италия, Австралия.

• ЕЛЕКТРОЕПИЛАЦИЯ - метод за трайно обезкосмяване. Прилага се само в козметични салони. Работи се със специална пинсета или фина игла, по която преминава галваничен ток – това води
до разрушаване на корена на косъма.

• Лифтинг LIFTING C - Изключително нова процедура за лифтинг и възстановяване на застаряваща, вяла и отпусната кожа. Апаратът дава възможност за провеждане на процедури на лице и тяло.• МЕДИЦИНСКА МЕЗОТЕРАПИЯ - сравнително нова област в естетичната медицина, при която се инжектират интрадермално
в минимални дози различни коктейли от витамини и медикаменти, които действат директно върху кожата или върху подкожната мастна тъкан.
Различните видове коктейли имат за цел изглаждане на кожата, удебеляване на дермата, подобряване на храненето на кожата, подобряване на цвета и текстурата на кожата, предотвратяване на образуването на бръчки, стягане на кожата, лек лифтинг ефект и антицелулитен ефект.
Предлагаме следните мезотерапии:
- мезотерапия за лечение на бръчки, отпусната кожа,   подхранване, хидратация, лифтинг на лице, шия, деколте;
- мезотерапия за лечение на целулит и отпусната кожа;
- мезотерапия за лечение на косопад, проблеми при растежа на   косата, проблеми с блясъка;
- мезотерапия за лечение на стрии.

Попълване и ревитализиране на Вашата кожа с Mesolift.

• ПИЪРСИНГ - пробиване на уши.

• ЛЕЧЕНИЕ НА АКНЕ, РАЗШИРЕНИ КАПИЛЯРИ, РОЗАЦЕЯ,   ТЕЛАНГИЕКТАЗИИ.

IРL - технологията единствена свива трайно разширените капиляри, стимулира производството на нов колаген и намалява количеството на пигмента в дермата. С нея успешно се третират и форми на розацея, съдови невуси и хемангиоми.

• КОНСУЛТАЦИИ С КОЗМЕТОЛОГ - СПЕЦИАЛИСТ.
Copyright © 2012 JULIA ® - Yambol.