ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА И ЗДРАВЕ
bulgarian | english
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КАЧЕСТВО
 За нас 
Център за естетична медицина, козметика и фризьорство “Джулия” е първият модерен център за красота в град Ямбол, предлагащ много широка гама от услуги.

Създаден през 1997 г. като Център за красота, а от 2005 г. – като Център за естетична медицина, козметика и фризьорство, вече 20 години инвестира в най-модерната високотехнологична апаратура на световно равнище, използвайки опита и знанията на водещи производители от Италия, Франция, Испания и САЩ.

Днес в “Джулия” работят висококвалифицирани специалисти
с международен опит и доказани качества.

Тук ще получите най-компетентната консултация от специалист с висше медицинско образование в областта
на медицинската козметика и естетичната медицина, специализирал в Парижката академия за красота,
завършил курс по инжекционни филъри, курс по естетична мезотерапия, притежаващ сертификати
за правоспособност от Международната асоциация по естетична мезотерапия /ISAM/.

Милена Йорданова е единственият специалист в областта, преминала курс на обучение при д-р Жако и сертифицирана за провеждане на обучение за работа с уредите на Global Skin Dermatologie.
През месец октомври 2013 г. Милена Йорданова специализира в областта на инжекционната техника в естетичната медицина при поставяне на филъри за скули и бръчки, при естетика Аманда Пиърс
в Манчестър.

Фризьор-стилист е дипломиран инженер-химик с магистърска степен,
в последствие завършил школата по фризьорство на Кръстю Капанов. Специализирал е в школата на Видал Сасун в Италия, което Ви гарантира доброто състояние на Вашата коса и прическа.
Екипът който работи за Вас ще Ви предложи услуги в областите на:
естетичната медицина, козметика на лице и тяло, педикюр, маникюр
и ноктопластика, фризьорство, грим, пиърсинг, масаж.

Център за естетична медицина, козметика и фризьорство "Джулия " полага грижи за Вас и след извършените терапии и процедури:
• препоръчва козметика за лице, тяло и коса за домашна употреба, която може да бъде закупена от центъра;
• запазва разнообразието от различни серии продукти на водещи европейски производители;
• дава възможност да получите безплатни консултации и диагностики в областта на дерматокозметиката, фризьорството и приложените процедури.

Екипът от висококвалифицирани специалисти, които работят за Вас не спират да развиват и подобряват качеството и асортимента на предлаганите услуги и работят в посока по-голямото удобство и удовлетвореността на клиентите.

Винаги в крак с новите тенденции в света на естетичната медицина, козметиката и фризьорството, “Джулия” участва във всички семинарни програми и обучения за професионалисти. Непрекъснатият стремеж за усъвършенстване и повишаване на квалификацията, характерна черта на целия екип, рефлектира в редица номинации и награди.

Центърът е член на Националната занаятчийска камара, Националното сдружение на козметиците “Здраве и красота”, Националното сдружение на фризьорите и има за своя мисия да задоволява своите клиенти по най-добрия възможен начин.

Център “Джулия” гарантира индивидуален подход към всеки клиент, безплатни консултации и прецизна диагностика, висок професионализъм, коректност и лоялност.

Оставете нашите специалисти да се погрижат за Вашия добър външен вид.
Станете част от Европейския стил на най-модерните Центрове за красота в България.
Copyright © 2012 JULIA ® - Yambol.