ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА И ЗДРАВЕ
bulgarian | english
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КАЧЕСТВО
 Терапии за тяло 
ТЕРАПИИ ЗА ТЯЛО
Козметични процедури
Масажи

SPA & WELLNESS
Аюрведа
Hot Stone massage
Таласо програми THAL'ION

УНИКАЛНИ ТЕРАПИИ
MAGIC SLIM
GERARD'S
DIBIBODY LIFT
LATTE MACCHIATO &
VANILLA-CINNAMON

МАСАЖИ• КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ - Масажът е една от най-старите форми на облекчаваща терапия. Масажът е отличен начин за релаксация на разума и тялото, като така човек се облекчава от всекидневния стрес и напрежение.

• МАСАЖ С ШОКОЛАД - Масажът с шоколад ревитализира, овлажнява и подхранва кожата. Това е едно наистина “пълно потапяне” в света на чувственото и духовно блаженство. Терапията с шоколад има омекотяващ, подхранващ, овлажняващ, предпазващ и подмладяващ ефект върху кожата. Терапията включва почистване на тялото с какаов ексфолиант, нанасяне на плътен слой шоколадова маска и последващ лек и нежен масаж
с ухаещ шоколадов крем.
Какаото стимулира произвеждането на ендорфини, известни като "хормони на щастието", които стимулират сетивата, освобождават напрежението и създават приятно усещане за комфорт.
Масажът с шоколад вече доказа свойствата си като един от
най-интересните, приятни и релаксиращи методи, повишаващи настроението и доставящи енергия на организма.

• МАСАЖ С МЕД - Още от древни времена, медът е известен на човека като ефективно и лечебно средство. Медът съдържа повече от 30 микроелемента. Витамините в него са много по-активни в сравнение със синтетичните витамини.
Медотерапията премахва токсините, подобрява структурата на кожата, подхранва я, и я прави по-еластична.
Масажът с мед е разновидност на рефлексотерапията.
Този масаж се явява великолепно средство за поддържане на отлична форма в условията на всекидневния стрес, на който е подложен човек. След такъв масаж човек се чувства жизнерадостен, физически лек.

• МАСАЖ С ТОРФ - Терапия за лице и тяло. Почиства и успокоява чувствителна и възпалена кожа. Торфът е натурален продукт, богат на минерални соли и олигоелементи. Подсилва имунната система и подобрява метаболизма, презарежда тъканите с кислород. Съдържа витамини, липиди и ензими.
Copyright © 2012 JULIA ® - Yambol.