ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА И ЗДРАВЕ
bulgarian | english
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КАЧЕСТВО
 Терапии за тяло 
ТЕРАПИИ ЗА ТЯЛО
Козметични процедури
Масажи

SPA & WELLNESS
Аюрведа
Hot Stone massage
Таласо програми THAL'ION

УНИКАЛНИ ТЕРАПИИ
MAGIC SLIM
GERARD'S
DIBIBODY LIFT
LATTE MACCHIATO &
VANILLA-CINNAMON

ТАЛАСО ПРОГРАМИ ЗА ТЯЛО THAL'IONТерминът таласотерапия е сравнително нов, но процедурите с морски водорасли са познати още от древността. С понятието “THALASSO” (таласо) свързваме възстановяващата сила и енергия на морето. Думата е от гръцки произход и означава морска вода. А таласотерапия – лечение с морска вода, соли и водорасли.

Програмите на THAL'ION institute ФРАНЦИЯ са сътворени с богатствата на морето. Съчетават нежните ласки на морската вода и деликатната свежест на водораслите.
Маските на цяло тяло с микронизирани водорасли ще елиминират натрупаните токсини, ще ви дарят с витамини, минерали и олигоелементи, ще подмладят тялото и душата.

Професионалните терапии на THAL'ION са истинска наслада за сетивата и ви пренасят в свят на здраве и хармония. Уникални ритуали на красотата, терапиите се подбират след изключително професионална диагноза. Всяка процедура е адаптирана към вашите специфични нужди. Уникалният метод C.H.A.R.M., патентован от THAL'ION институт ви гарантира изключително добри резултати в борбата с целулита и мастните натрупвания.

SPA THALASSO програми на THAL'ION institute ФРАНЦИЯ:

• THALI'SVELT
Цел - перфектна фигура. Програмите за отслабване на THAL'ION
са разработени с изключително активни патентовани комплекси от микронизирани морски водорасли. Основата на вашата програма за отслабване е в използването на висококонцентрирани екстракти от водораслите Фукус и Ламинария. Тези ценни комплекси се прилагат върху тялото под формата на маска, която се приготвя непосредствено преди процедурата. Изключително богати на йод, водораслите елиминират натрупаните токсини, топят мазнините и снабдяват организма с ценни минерали и микроелементи.

• BALNEO-SPA-TALASSO
Ваните със затоплена морска вода са с изключително релаксиращо и възстановяващо действие. Нежните струи на водата масажират вашето тяло, а богатствата на океана снабдяват организма с ценни минерали и микроелементи. Ваната МорсКа енергия със 100% морсКа вода мислено ще ви пренесе на морския бряг и ще ви накара да забравите за ежедневните проблеми. ОсВен с морска вода, баните на THAL'ION се предлагат и с микронизирани водорасли, богати на йод, витамини, протеини и аминокиселини. Преди всяка процедура с морска вода или водорасли тялото се ексфолиира с морски соли и етерични масла.

• HARMONY & FIRMING
Хармония и стягане. Грижата за ръцете, бюста и краката е следващата стъпка от програмите за разкрасяване на THAL'ION институт. Професионалната терапия за бюст разхубавява кожата на тази деликатна зона, стяга и моделира. Препоръчва се след програма за отслабване, бременност или като профилактична програма. Процедурата за тежки и уморени крака е подходяща за всички. По време на процедурата се използват висококонцентрирани формули от водорасли и растителни екстракти, които облекчават тежестта и доставят чувство на свежест и лекота. Редовното провеждане на тази процедура е от изключителна важност в борбата с разширените вени и умората.

• BEAUTY & GLAMOUR
Блясък и чистота. Грижливото почистване на кожата е основа за отличните резултати от професионалните терапии на THAL'ION институт. В менюто на марката са включени прекрасни терапии
за ексфолиация и блясък на тялото, съчетани с изключително професионален метод за релаксация и комфорт на кожата, терапия морски блясък. Възстановява етстествената красота на кожата, елиминира мъртвите клетки и подхранва, естетствените морски соли използвани по време на тази терапия нежно почистват кожата, елиминират токсините и я снабдяват с минерали, витамини и олигоелементи. След ексфолиацията с морски соли тялото се масажира с богати морски масла, които придават мекота и блясък на кожата. Специалистите от THAL'ION институт препоръчват тази терапия като начало на вашата програма за отслабване или като подготовка на кожата за слънчеви бани.
Copyright © 2012 JULIA ® - Yambol.