ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА И ЗДРАВЕ
bulgarian | english
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КАЧЕСТВО
 Терапии за лице 
ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ
Козметични процедури
Маски за лице

КРАСОТА ОТ ПРИРОДАТА
Терапия Билков пилинг
Терапия Билков пилинг Light
Ребалансираща терапия
Терапия Neo-Marine Spa
Биолифтинг терапия
Избелваща терапия за лице
Ревитализираща терапия за очи

SPA & WELLNESS
Таласо програми THAL'ION

УНИКАЛНИ ТЕРАПИИ
PROFILIFT
GREEN PEEL
TIME RETURN
100% HYDRADERM
ACADEMIE
LUXE GOLD
LUXURY DIAMOND
COLD AND HOT THERAPY
ТАЛАСО ПРОГРАМИ ЗА ЛИЦЕ THAL'IONТерминът таласотерапия е сравнително нов, но процедурите с морски водорасли са познати още от древността. С понятието “THALASSO” (таласо) свързваме възстановяващата сила и енергия на морето. Думата е от гръцки произход и означава морска вода. А таласотерапия – лечение с морска вода, соли и водорасли.

Програмите на THAL'ION institute ФРАНЦИЯ са сътворени с богатствата на морето. Съчетават нежните ласки на морската вода и деликатната свежест на водораслите.
Маските на цяло тяло с микронизирани водорасли ще елиминират натрупаните токсини, ще ви дарят с витамини, минерали и олигоелементи, ще подмладят тялото и душата.

Грижата за лице на THAL'ION е истински ритуал на красотата. Всяка козметична процедура започва с анализ на вашата кожа. След това за вас ще бъде съставена индивидуална програма, отговаряща на нуждите на вашата кожа.
Основен момент от грижите за лице на THAL'ION е специфичният релаксиращ енергиен масаЖ М.Е.R. с морски масла, богати на есенциални мастни киселини и витамини.
В допълнение по време на вашата козметична програма може да се насладите на живителната енергия на серумите с морска вода и уникалните маски от свежи морски водорасли.
Програмите са подходящи за всички типове кожа - за млада и за по-зряла кожа, за проблемна и за чувствителна кожа.

SPA THALASSO програми на THAL'ION institute ФРАНЦИЯ:

• THALI'SOURCE
Тотална хидратация по всяко време.
Подложена всеки ден на атаките на времето: студ, жега, uv лъчи, вашата кожа започва да страда и да губи своята виталност и свежест. Появяват се първите бръчки. За да възстановите младежкия вид на кожата ви препоръчваме козметичните терапии THALI'SOURCE за хидратация и подхранване на кожата. Патентованите професионални формули богати на оцеозоми, витамини, аминокиселини и минерали ще снабдят кожата с влага, липиди и тонус.

• ALGO'PUR
Професионална терапия за тотално чиста кожа.
Разработена на основата на морски себозоми и екстракт от хмел с цел да нормализира мастната секреция, да почисти порите в дълбочина и да възстанови блясъка на кожата. Програмата е подхядаща за млада и проблемна кожа с акне.

• OLIGO'ZEN
Терапията OLIGO'ZEN възстановява комфорта и красотата на чувствителната кожа. Нежна грижа за фина, чувствителна и куперозна кожа. SOS терапия за незабавно успокояване и облекчаване и на най-деликатната и ранима кожа. Оцеозомите от Фукус Шпиралис и Хондрус криспус елиминират възпаленията, стимулират клетъчната регенерация и ествествения механизъм
на защита на кожата.

• ALGO'LIFT & HIDRALIFT
Уникална серия от терапии и продукти, които ще запазят младостта и ще се борят със следите на бремето. Терапиите ALGO'LIFT забавят процесите на остаряване на кожата и изглаждат бръчките. Само след една процедура кожата сияе подмладена и тонизирана. Новата уникална формула от 100% естествени съставки дарява комфорт и влага на кожата. Програма HIDRALIFT с естествен морски колаген е подходяща за всички видове кожа. Оригинална формула от интензивен серум с морска вода и кадифена маска с незабавен и продължителен хидратиращ ефект, към който се прибавя и ефекта на блясък
и лифтинг.

• OLIGO'CONTOUR
Скъпоценните терапии за очния контур се борят с първите белези на остаряване на кожата. Едновременно богати и деликатни продуктите от тази линия отстраняват торбичките и тъмните кръгове от очите, често дължащи се на преумора и стрес.

• OLIGO'OXYGEN
Терапията за регенерация и снабдяване с кислород е създадена, за да противодейства на вредните ефекти от замърсяването на околната среда, стреса и uv лъчите. Терапията ще открие истинската красота на вашата кожа, като освободи клетките от токсини и ги насити с кислород и морски минерали.

Copyright © 2012 JULIA ® - Yambol.